11/28/13 15:50
(http://www.hsnovini.com/)

Украсяват елхите в центъра

 

Започнаха да украсяват елхата пред сградата на Областна администрация. Днес служителите на фирмата, която се грижи за това сложиха част от лампичките. До ден – два ще бъде довършена коледната украса.
Иглолистното дърво е първото, което ще бъде украсено месец преди предстоящите коледни и новогодишни празници. Работата по него ще продължи няколко дни като след това ще бъдат сложени лампички на елхата пред Община Хасково.

Тази година дръвчетата ще грейнат в стотици светлини като е заложено основно на лампичките.

Блещукащи и разноцветни са много по-оригинални от гирляндите и играчките споделят специалистите, които се грижат за украсата.

Двете елхи в центъра ще заблестят с коледна магия и ще допринесат за празничното настроение на хасковлии в началото на декември.

Освен двете иглолистни дръвчета ще заблестят Монумент Богородица, двата часовника, булевард “Георги Сава Раковски“. В светлини ще бъде обсипана и централната улица като тази години звездното небе ще продължи до Книжния базар.

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

 

Анжелина Янева

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване