12/09/13 13:48
(http://www.hsnovini.com/)

Неизвестен задигна 150 кюфтета, бира и ракия от заведение

Кражба от заведение в село Караманци е регистрирана тази нощ. Неизвестно лице е изкъртило входната врата и е откраднало 200 лева на монети, 150 кюфтета, бира, ракия и безалкохолни заедно със 7 ваучера по 20 лева, информират от ОД на МВР-Хасково.

За кражба от ресторант съобщават и от Свиленград. В заведение на улица „Раковски” е проникнато след разбиване на катинар на склада, откъдето е извършена кражба на кайма, 26 бутилки различен силеналкохол и бира. За домова кражба сигнализират от ПУ-Сименовград.

След разбиване на входната врата на жилище на улица „Ц.Церковски” са откраднати телевизор, лаптоп, водна помпа и куфар. Последната за денонощието кражба е в харманлийското село Доситиево. След разбиване на прозорец и врата е проникнато в кабинет на кметството, откъдето са откраднати 400 лева. По всички случаи в съответните управления са образувани досъдебни производства.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване