12/11/13 11:00
(http://www.hsnovini.com/)

Над 190 500 клиенти на ЕVN плащат електронно сметките си

Над 190 500 клиенти на ЕVN плащат електронно сметките си, информират от EVN България. Те са се регистрирали  в ЕVN Онлайн плюс,  системата за електронно плащане на компанията.

Системата, предназначена за частни клиенти, започна да функционира на интернет страницата www.evn.bg на 1 август 2012 г. Все повече клиенти предпочитат да заплащат консумираната електроснабдяване директно чрез нея. Досега през EVN Онлайн плюс са платени общо повече от 38 300 фактури от EVN България Електроснабдяване и близо 2700 фактури от EVN България Топлофикация в Пловдив.

История на фактурите от последните 12 месеца – в новото меню История в профила потребителите могат да видят информация за фактурите, представена по ИТН (измервателна точка номер) за регистрираните от тях клиентски номера.

Заплащането на цена за възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, вече също може да стане през EVN Онлайн плюс. Досега това беше възможно само на каса в „Български пощи“ ЕАД.

Ново в EVN Онлайн плюс е и меню Помощ в профила. То съдържа указание с ясни примери в три стъпки как се плаща през EVN Онлайн плюс; информация как може през системата да се плати и добавка за експресно възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане; списък с често задавани въпроси и техните отговори по отношение на онлайн платформата.

Сред основните предимства на ЕVN Онлайн плюс са незабавно и сигурно онлайн плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ.

За да се възползват от EVN Онлайн плюс, частните клиенти е необходимо да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер, и актуален имейл адрес.

Освен растящата популярност на ЕVN Онлайн плюс се отбелязва силен интерес и към останалите онлайн и телефонни услуги, предлагани от EVN България. Особено полезна за клиентите е услугата за безплатно уведомяване чрез SMS или имейл за предстоящо прекъсване на електроснабдяването поради забавено плащане, отчитат от компанията.

Хасково Новини

От декември 2013 г. системата на EVN Онлайн плюс е обогатена с допълнителни функционалности в полза на клиента

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване