12/12/13 17:44
(http://offnews.bg)

Одеса подкрепи Киев с еротичен календар за протеста

Корицата на скандалния календар

Еротичен календар в подкрепа на Евромайдана и европейската интеграция на Украйна предизвика полемика в мрежата.

Първоначално стана ясно, че момичета, позирали в привлекателни пози, живеят в Одеса.

Създателите на календара твърдят, че „прекрасните девушки просто изразяват гражданската си позиция по повод в събитията в Украйна“.

Часове след публикуването на снимките в няколко украински и руски онлайн медии се появиха гневни писма от родители на някои от моделите.

Автентичността на изказванията на ядосаните родители обаче все не е потвърдена категорично.

Дъщеря ми се снима в рекламен календар на одески магазин за чанти и обувки, а не в политическа агитация, твърди мъж, обявил се за родител на една от девушките.

 

Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар Протестиращи украинки позираха за еротичен календар

Статията "Одеса подкрепи Киев с еротичен календар за протеста" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване