12/12/13 09:33
(http://offnews.bg)

Слушайте “Петата власт” и “Терминал 3″ по OFFRoad Radio

Линк към радиото: http://www.offroad-bulgaria.com/OffmediaRadio/player.html

Този четвъртък в „Петата власт” от 11:30 часа по OFFRoad Radio ще бъде продължена своеобразната дискусия от миналата седмица “До Америка и назад”. Петя ще смени Иво и ще води заедно с Дени. Иво пък ще тръгне отново по “Витошка”, където в първия епизод на предаването намери и разговаря с уличния музикант Минко Енчев за рубриката “Люде”. Очаквайте и новата порция интересни факти за датата 12-и декември от Жоро, четвъртокурсник Архивистика в СУ.

От 13:00 часа започва „Терминал №3”, където ще чуете анкетата и дискусията на Ели и Йо на тема „Бъдещето на книгите – дигитално или хартиено”, както и новини от 41-то издание на Международния панаир на книгата, провеждащ се в НДК, и обзор на предстоящите културни развлечения, с които да се занимавате до следващия четъртък.

Във втората част на предаването Калоян ще интервюира тазседмичния гост в рубриката „Ало-Ало” по въпроса за възможното бъдеще на ЦУМ в очите на руските и българските интереси.

 

 

Статията "Слушайте “Петата власт” и “Терминал 3″ по OFFRoad Radio" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване