12/13/13 12:11
(http://www.hsnovini.com/)

50 % закупени куверти по заведенията за Нова година

50 %от кувертите за Нова година в местните заведения са закупени. Така част от хасковлии вече са резервирали в Пиано Бар „Лайт„ седмици преди празничната нощ. В нощен клуб “Баркод” също са заети половината от местата. Някой ще продължат купона в “Космополитън ” , където резервациите към момента са сравнително по-малко 15-20 %.

 

 

 

 

Тази година офертите за новогодишната нощ варират от 25 лв. на човек до 200 лв. ВИП сепаре. Голяма част от нощните клубове и дискотеки предлагат куверти, които включват свободна консумация, а не определено меню.

Местата в „Лайт” са заети 50 – 60 % . Кувертът за маса 4-ка е 80 лв, за 5- ца – 100 лв. В “Баркодрезервация за място е 25 лв.

Клиентите, които обичат разнообразната музика вече са резервирали маси в Пиано бара. За тяхното празнично настроение ще се погрижи певецът Фори от Пловдив.

 

 

 

В “Баркод” също голяма част от местата са заети. За музикалното оформление ще се погрижат 4 DJ- я, които ще ще поддържат настроението на клиентите с хитова музика.

От “Космополитън” също са подготвили разнообразна програма. Кувертите в клуба започват от 100 лв – за маса 4-ка,за 5- ца – 150, а ВИП сепаре – 200 лв.

От заведенията уточняват, че може да се направят резервации до 31- ви, стига да има свободни места.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

  Анжелина Янева
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване