12/13/13 12:15
(http://www.hsnovini.com/)

Четирима пострадаха при катастрофа, сред тях бременна и дете

Четирима души пострадаха в катастрофа днес на пътя Димитровград-Хасково. Сред тях е бременна жена и дете.

Инцидентът стана в 13:30 часа, в близост до разклона за “Винпром” по пътя Димитровград-Хасково. Сеат “Ибиза”, шофиран от 27-годишният хасковлия Георги Петров, връхлетя и удари завиващ Опел “Вектра” със старозагорска регистрация. В Опела е пътувало младо семейство, което минути след инцидента бе откарано по спешност в хасковската многопрофилна болница. Без наранявания се отърва шофьорът на Сеата Георги Петров, който се прибирал от Димитровград.

Тестът за алкохол на Георги бе отрицателен. Пред Хасково Новини той разказа, че карал с не повече от 80 км в час, но заради изпреварващи автомобили видял другата кола в последния момент. Опелът е направил опит да завие в платното за Димитровград, без да даде сигнализация за това, така пресякъл пътя на Сеата. След инцидента 27-годишният шофьор се притекъл първи за помощ. Обадил се за помощ на телефон 112. На помощ се притекли и други шофьори, които изкарали пострадалия мъж от Опела.

Георги Петков, шофьорът на Сеата

Заедно с него са пътували четирима души млад мъж, 21-годишната му съпруга – бременна в 8-мия месец. На задната седалка са пътували 16-годишният племенник на жената и 3-годишното дете на младото семейство. От многопрофилната болница информираха, че приетите по спешност са без опасност за живота. Най-сериозно обаче е пострадала бременната жена. Тя е с тежко счупване на таза. Транспортирана е с реанимобил на ЦСМП в пловдивска клиника. Няма опасност за плода, уточниха от здравното заведение. Мъжът е контузии на крайниците. След инцидента е изписан за домашно лечение. С леки наранявания са и двете деца.

Гледайте в емисията новини на сайта.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване