12/17/13 13:05
(http://www.hsnovini.com/)

Започна търсенето на винетки за 2014 -та

От днес стартира продажбата на стикерите в цялата страна. 10- души си закупиха винетки от пункта на ” Български пощи” в Хасково до късния следобед днес. Стикери ще се продават и в някои бензиностанции в града, но още не са заприходени.

20 37 пункта на Български пощи в цялата страна ще обслужват клиентите. В сравнение с предходната година гишетата са със141 повече. Дежурни ще има на територията на областта само в Хасково и в Димитровград на 23 и 31 от 9 до 13 часа, обясни Христина Войнова – контрольор Пощенска станция – Хасково.

 

В някои от бензиностанциите също са налични вече винетните стикери, но в много от тях все още не са заприходени, разказаха служителите.

До края на януари шофьорите ще могат да карат и с годишните винетки за 2013 г. Отсрочката е с цел по-голямо удобство на водачите, както и да се спестят опашките за талони.

Цените на стикерите остават същите. Годишните винетки за леки автомобили струват 67 лв., месечните – 25 лв., а седмичните – 10 лв. Годишните винетки за микробуси и автобуси, са в зависимост доколко еко са возилата. Така едните се продават на цени от 526 до 684 лв., а за тежкотоварните камиони – от 1000 лв. до 1300 лв.

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

 

 

  Анжелина Янева

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване