12/22/13 08:29
(http://offnews.bg)

Октай Енимехмедов: БСП и ДПС да се слеят

Октай Енимехмедов. Снимка: Сергей Антонов

„Има две политически партии, които в продължение на 20 години си играха със съдбите на хората, време е да поемат своята политическа отговорност.В момента правителството изцяло се подкрепя от тези две политически партии. Те направиха първата крачка – целунаха се. Но това не е достатъчно. Крайно време е тези две партии да кажат истината – такава, каквато е била през целия преход. И ако е възможно бих искал да се слеят в едно и да се явят на изборите като една политическа сила.“

Това заяви пред „Нова телевизия“ Октай Енимехмедов, който в началото на година нападна с газов пистолет почетния председател на ДПС Ахмед Доган по време на партийна конференция.

Енимехмедов намекна, че ДПС и БСП винаги са били една и съща партия. Той подчерта още, че партията на Местан държи е страх етническите турци в България, за да контролира електората си. Според Енимехмедов ДПС внушава на хората „че коли и беси“, за да упражнява контрол над тях.

Енимехмедов коментира твърденията на Лютви Местан, който неведнъж е заявявал, че според него нападението над Доган е било политическа поръчка, а не инициатива на самия Енимехмедов.

„Поръчителят е вътре в мен, това са чисто моите патриотични подбуди. Няма как техните малки мозъци да приемат, че един 25-годишен младеж, студент, е в състояние да предприеме такова действие и такъв план“, каза нападателят на Ахмед Доган.

Статията "Октай Енимехмедов: БСП и ДПС да се слеят" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване