12/28/13 13:09
(http://www.hsnovini.com/)

Посрещаме 2014-а без сняг

Без сняг ще посрещнем Новата година, вещаят синоптиците. В неделя и понеделник температурите слабо ще се понижат. Ще преобладава слънчево време, с намалена видимост в ниските места. От вторник ще прониква студен въздух от север-североизток и с него температурите ще се понижат с 3 – 4 градуса. Във вторник облаците ще се увеличат, но валежи ще има на малко места в страната.

Тази зима януари няма да бъде толкова студен, а валежите ще бъдат по-малко и предимно от дъжд. Месецът ще започне с облачно, но сравнително топло време, като тенденцията е към намаление на облачността и слабо повишение на температурите.

В равнините ще има условия за мъгли и ниска облачност, а температурите ще остават по-ниски. Вероятност за превалявания ще има около 6-и и 8-ми януари, предимно слаби и от дъжд заради високите температури. Най-ниските температури през януари ще бъдат между минус 8 и минус 13 градуса, а най-високите – между 10 и 15 градуса.

Гледайте в емисията новини на сайта.

Димитър Димитров

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване