01/06/14 21:00
(http://noresharski.com/)

Скандал с Волен Сидеров на летище „Варна“, викат полиция (снимки)

Скандал между група, предвождана от лидера на „Атака“ Волен Сидеров е влязъл в конфликт с друг пътник по време на вечерния полет на „България ер“ днес, предаде за NOresharski.com свидетел от самолета. В скандала се е намесила и полиция, но до задържане не се е стигнало.

Свидетелят на NOresharski е успял да заснеме част от скандала с участие на „Атака“ (виж снимките). Въпреки тъмнината и лошото качество ясно си личи Волен Сидеров и наличието на униформени служители. Мъжът, който е станал обект на агресията на Сидеров и групата му, не се вижда ясно.

volen 2

 

volen 1

 

(кликни върху снимките за пълна резолюция)

Според свидетеля скандалът е продължил и след тръгването на полицията, а от Сидеров са били чути заплахи към неизвестния мъж. От летище „Варна“ са потвърдили пред агенция „ПИК“ за скандала, но са отказали повече подробности.

Ако сте пътували с вечерния полет от София пристигнал във Варна в 20.20ч, моля споделете повече на mail@noresharski.com.

The post Скандал с Волен Сидеров на летище „Варна“, викат полиция (снимки) appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване