01/08/14 09:28
(http://noresharski.com/)

Протестна мрежа за казуса „Волен Сидеров“: Златният пръст на правителството безчинства

Декларация от Протестна мрежа по повод поредния случай на агресивно поведение на лидера на „Атака“ Волен Сидеров на летище „Варна“ на 6 януари 2014 г.

Протестна мрежа призовава за незабавна оставка на управляващата коалиция Атака, БСП, ДПС!

Tази власт се крепи на крайния псевдонационалистически бяс на Сидеров и неговата глутница.

Обгрижваното от властта парламентарно „стайно цвете“ има цял поменник от антидемократични, позорни и позорящи държавата, правовия ред действия: побой над журналист, доказано с журналистическо разследване плащане на контрапротест, заплахи за граждански арести и нахлуване в обществена медия, признание за заплащане на воаяжи от влиятелни и богати приятели, влизане въоръжен в парламента, разпиляване на държавната субсидия за реклама на личността на вожда Сидеров и телевизията му, скандали и заплахи срещу гражани, позорящи страната действия в чужбина, “преименуване” на журналисти в ефир и т.н., и т.н. Досега не са предприети никакви действия от страна на управляващата коалиция спрямо произвола и насилието над демокрацията, които Сидеров и групата му упражняват ежедневно.

Управляващото мнозинство избра Сидеров за председател на Комисията за борба с корупцията в парламента – арогантен и груб акт на пълно несъобразяване с протестиращите хора и тяхното искане на почтеност в политиката.

БСП и ДПС избраха да управляват в компанията на неуравновесен националсоциалист и ксенофоб. Страхът да не изгубят властта ги поставя в жалко положение на заложници на Сидеров.

Ние, от Протестна мрежа ви казваме:

Вие сте на власт заради самата власт. Власт, лишена от лигитимност, опазвана със заграждения и кордони.

Престанете да се криете страхливо зад фикуса в парламента. Подайте оставка и се оттеглете. Позорите България с жалките си опити за удържане на властта на всяка цена!

08.01.2014 г., Протестна мрежа

The post Протестна мрежа за казуса „Волен Сидеров“: Златният пръст на правителството безчинства appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване