01/14/14 15:15
(http://www.hsnovini.com/)

Енгин Исмаил 5- ти на Държавния личен шампионат

Енгин Исмаил

Енгин Исмаил

Енгин Исмаил стана 5- ти на Държавния личен шампионат по свободна борба, който се проведе в неделя в София. Състезателят на клуба “Ангел Войвода”  се размина за малко с бронзовия медал.

Енгин Исмаил се изправи на тепиха срещу повече от 40 конкуренти от цялата страна в категория до 74 кг. Това бе първото му представяне при мъжете. Той падна на полуфинала от Евелин Русев от Стара Загора.

Георги Ванчев се бори в категория при мъжете до 86 к. Това е второто му участие в по-голямата възрастова група. Той достигна до 18- то място като още в първия мач падна от Мирослав Гешев от “Локомотив” Пловдив, който стана и шампиона в тази категория.

Двамата състезатели от Ангел Войвода са мотивирани на следващата надпревара да се справят много по-добре и да вземат медали.

Георги Ванчев

Георги Ванчев

Енгин Исмаил и Георги Ванчев ще участват в Републиканското първенство по свободна борба за юноши, което ще се проведе на 25 и 26 януари.

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

Анжелина Янев
Публикувана на 01/14/14 15:15 http://haskovo.me/2014/01/14/58447/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване