01/21/14 08:09
(http://www.hsnovini.com/)

Кметът предлага Григор Димитров за почетен гражданин на Хасково

Григор Димитров да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково предлага в докладна от 20 януари, кметът на община Хасково Георги Иванов. Предложението е отправено заради безспорните качества на популярния тенисист. Григор Димитров  записа нова страница в историята и дебютира в Топ 20 на света след като се класира за четвъртфиналите на Australian Open, където ще срещне Рафаел Надал.

“Григор Димитров е най-изявеният български тенисист, доказал през последните години своя талант, амбиция и воля за успех. Неговите постижения са гордост за всеки българин и пример за талантливото младо поколение тенисисти, които се развиват и  израстват в нашия град. Достигнатите от Григор Димитров  успехи са логичен резултат от неговата упоритост и последователност, показани от най-ранна детска възраст на кортовете в родно Хасково. Няма съмнение, че неговото бъдеще ще бъде белязано от нови  успешни изяви на корта, които по един достоен начин ще се свързват и с името на град Хасково. Всичко това прави Григор Димитров една от най-обичаните личности на нашия  град, което му отрежда заслужено място сред най-изявените представители на Хасково”, се казва в докладната на Кмета на Община Хасково.

Решението за обявяване на новият почетен гражданин на Хасково ще вземат общинските съветници на предстоящото си редовно заседание на 31 януари.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване