01/23/14 10:00
(http://www.hsnovini.com/)

Задържаха баща и син от Хасково за притежание на дрога и антични монети

54-годишен хасковлия и 29-годишният му син са задържани за притежание на дрога и антични монети и предмети. Вчера след получена информация, хасковските криминалисти са извършили претърсване в жилището обитавано от бащата, намиращо се на булевард „България” в областния град, информират от ОД на МВР.

В него са открили 120 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на амфетамин и електронна везна с остатъци по нея, реагиращи на канабис. В хода на претърсването в помещението е намерена разглобена двуцевна ловна пушка без полуложа и идентификационни номера и над 180 старинни антични монети. Открити са и метални антични предмети и елементи, за които днес предстои експертиза от експерт от Историческия музей.

В апартамент обитаван от сина му, намиращ се в същата сграда, полицаите откриват 60 грама канабис и 2 хапчета метаамфетамин.

Действията на полицейските служители са съгласувани и докладвани на Окръжна прокуратура – Хасково. Бащата, познат на органите на реда и синът му са задържани до 24 часа по образуваните 2 досъдебни производства.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване