01/23/14 12:07
(http://noresharski.com/)

Протест „Подкрепа за свободна Украйна!“ тази вечер

Протест „Подкрепа за свободна Украйна!“ се организира пред Украинското посолство (гр. София, жк „Овча купел“, ул. Боряна № 29) тази вечер от 17:30 ч. Протестът е в знак на солидарност към протестиращите в Киев, върху които през последните дни се упражнява безпрецедентно насилие.

„В Украйна властта премина границите и започна да убива протестиращите, с които водим сходна битка за ценности и морал. Нека почетем паметта на загиналите украинци, като поднесем свещи пред посолството на Украйна в София. Защото убитите на мейдана са едни от нас, от народа, приснат до стената.“ посочват организаторите на протеста във фейсбук събитието като аргументи за своята инициатива.

Към фейсбук събитието може да се присъедините ТУК.

Всички, които имат възможност и желание да присъстват, са призовани да подготвят свои постери и послания в подкрепа на украинския народ, който е изправен пред истинска гражданска война. Част от участниците са предложили и послания на украински: «Припиніть мордувати людей», «Ні – війні!», «Почуйте народ», «Влада нелегітимна!»

The post Протест „Подкрепа за свободна Украйна!“ тази вечер appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване