01/23/14 14:15
(http://www.hsnovini.com/)

Реформаторският блок със структура в Хасково

Реформаторският блок има изградена структура в Хасково. До 10 дни ще стане ясен изпълнителния съвет на представителите на политическите сили, които влизат в новата формация, обявиха на пресконференция днес лидерът на “България на гражданите” Меглена Кунева, Найден Зеленогорски и областния лидер на партията Деян Бояджиев.

“Идеята е в местната структура да влязат достойни и обществено популярни и съвместими с идеите на Реформаторския блок личности от региона” , сподели областният лидер на движение „България на гражданите” Деян Бояджиев. Той уточни, че имената им ще бъдат огласени скоро.

До 10 дни ще бъде ясен изпълнителния съвет на Реформаторския блок. В кратки срокове ще бъдат структурирани и областните предизборни щабове, за предстоящите евроизбори. До 25 февруари листата на Реформаторския блок с кандидати за евродепутати ще бъде готова, обяви Найден Зеленогорски, член на УС на “България на гражданите”. Според него предстоящите избори ще са 2 в 1. Причината за това е, че няма никаква промяна в поведението на правителството и управляващите, която да показва, че те са направили своите изводи след случая Делян Пеевски.

“Силно сме притеснени с начина, по който ще бъде избран главния съдебен инспектор. Нелепо е и обявяването на търга за Южен поток,   в дните между Коледа и Нова година.  Ясно е, че правителството е целяло на търга да участват ограничен брой фирми. И как първоначалната сума от  2 милиарда лева стана  7 милиарда”, коментира Зеленогорски. Според него правителството ще падне заради случващото се в момента по линията на разцепване, което стои на база на икономически интерес. Той очаква в БСП сериозни катаклизми.

“Движението “България на гражданите”  възникна като контрапункт на ГЕРБ, но БСП ги надмина само в рамките на 6 месеца. Нямам два отговора в зависимост кой управлява по въпроса с подслушванията, назначенията в съдебната система

“Движение “България на гражданите” възникна като контрапункт на ГЕРБ, но БСП ги надминаха само в рамките на 6 месеца. Нямам два отговора в зависимост това кой управлява по въпроси за подслушването, назначения в съдебната система, харченето на пари за полети.  По тези въпроси ще получавате един и същ отговор, независимо дали е ГЕРБ или БСП”, сподели и Меглена Кунева.

До момента БСП управлява без коалиционно споразумение, обявиха от движението. Те предложиха да бъде подписано такова, за да се види кои попадат в него.

Гледайте в емисията новини на сайта.       

Димитър Димитров

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване