01/29/14 16:15
(http://www.hsnovini.com/)

Пътищата в областта проходими

Проходими при зимни условия са всички участъци от републиканската пътна мрежа в областта, информират от Областното пътно управление. Няма затворени пътни участъци и въведени ограничения за моторни превозни средства.

22 см е снежната покривка в Хасково, информираха от местната метеорологична обсерватория. Не се очакват снеговалежи през последното денонощие, според прогнозата на синоптиците. 2,5 градуса  бе температурата към 18 часа в Хасково.

Областно пътно управление и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим.  64 специализирани машини днес почистваха  републиканските пътища. В 10 часа сутринта на изхода на Хасково за Димитровград е закъсал ТИР, на който е оказана помощ, информират  от пътното управление. Критични са били участъците край Меричлери и пътят  Добрич – Горски Извор.

Проходима при зимни условия е и общинската пътна мрежа в Хасково, информират от общинска администрация.

Тази сутрин в две хасковски села Динево и Големанци е имало проблем с електрозахранването, но аварията е своевременно отстранена, информират от общинска администрация.

Гледайте в емисията новини на сайта.

Димитър Димитров

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване