02/05/14 13:32
(http://www.hsnovini.com/)

Назначиха Кадир Исов за областен управител

Кадир Исов, областен управител на Хасково

За областен управител на Хасково е назначен досегашният временно изпълняващ длъжността Кадир Исов. Решението е прието на заседание на Министерски съвет днес.

Потърсен за коментар Кадир Исов не вдигна телефона си. Той ще получи заповедта за назначението си утре в София, информираха от пресцентъра на Областна администрация. Все още не е ясно дали на неговото място ще бъде назначен нов заместник.

Исов бе назначен за временно изпълняващ длъжността областен управител на Хасково на 12 юли, миналата година, до назначаването на титуляр. За поста дълги преговори водеха от двете централи на ДПС и БСП. От червената столетница се спрягаше името на общинският председател на хасковската структура Иван Станчев, който в крайна сметка бе назначен за заместник областен управител. Предложена бе и непартийна кандидатура, тази на заместник кметът на община Хасково Минко Ангелов, но в последствие бе отхвърлена.

Кадир Исов е роден е през 1973 г. Завършил е УНСС в София, специалност „ Стопанско управление и администра ция“. Магистър е по „Икономика“. Бил е управител на регистрираната в Хасково фирма „Мелек“. В периода от 2007 до 2013 година е бил началник на отдел „Регионален технически инспекторат“ в областния град.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване