02/05/14 10:30
(http://www.hsnovini.com/)

Софиянец прати харманлийка в болница, задържат го за дрога

30 грама канабис иззеха харманлийските полицаи, информират от ОД на МВР. Вчера те са получили сигнал за 35-годишен софиянец, пренасящ наркотика с лекотоварен автомобил „фолксваген Транспортер” по улица „Н. Петков” в Харманли.

След надлежно легитимиране от страна на полицейските служители и опит за проверка, софиянецът е включил на задна предавка и с висока скорост е направил опит да избяга и осуети полицейската проверка.

Тръгвайки назад е ударил паркиран лек автомобил „Рено” и стояща зад колата 14-годишно момиче от града. След завъртане, Реното удря и паркираният в близост лек автомобил Фолксваген Пасат.

От удара, момичето е с охлузвания по черепа, травма на горна устна, болки в главата и коленете. Настанена е в МБАЛ – Харманли, без опасност за живота. При последвалия личен обиск в дрехите на софиянеца са открити 5 полиетиленови топчета със зелена листна маса с тегло 10 грама, реагиращ на канабис при полеви наркотест.

Последвало е претърсване на стая, обитавана от мъжа в квартал „Дружба”, където полицаите откриват още 13 полиетиленови топчета с тегло 20 грама от същото наркотично вещество. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване