02/06/14 15:00
(http://www.hsnovini.com/)

За 1,4 млн. лв. ремонтират зала „Спартак”

Изцяло обновена ще бъде спортна зала „Спартак” в областния град. Това предвижда проек на община Хасково. Разработката е една от трите одобрени и финансирани по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”. За реализирането й са отпуснати 1 398 000 лева.

Проектът предвижда полагане на топлоизолация по фасадите и покрива на сградата и нова хидроизолация. Спортната зала ще бъде обновена със силиконова мазилка.

В залите по бадминтон и хандбал ще бъде подменена старата дървена дограма с нова алуминиева. Предвижда се и полагането на ново  дюшеме. Ще бъдат боядисани стените и таваните. Залите по бокс и тенис на маса също ще бъдат обновени изцяло.

Фаянсовата облицовка в съблекалните ще бъде подменена, както и санитарното оборудване. Ще бъде ремонтирани и ВиК инсталациите.

Проектът предвижда подмяна на ел.разпределителните табла и старите осветителни тела. Ще бъдат доставени и монтирани колонни климатици в залата по хандбал. За гръмоотводна инсталация на сградата се предвижда изграждането на заземителен контур, отвод и мълниеприемник с изпреварващо действие, информират от общинска администрация.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване