02/10/14 08:38
(http://www.hsnovini.com/)

РИОСВ- Хасково обявява ученически конкурс „Красотата на природата”

 

Регионален ученически конкурс за фотография и презентация или видеоклип организират от РИОСВ- Хасково по повод  Международния ден на Земята- 22 април. Темата тази година е Красотата на природата.

 

Конкурсът се провежда за четвърта поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.

Той ще се проведе в две категории- за фотография и за презентация или видеоклип.

Българската природа, природни забележителности, защитени видове, животни, птици, растения и други могат да бъдат показани във фотографиите.

Снимките трябва да бъдат паспартирани и надписани в долния ъгъл, съответно изпратени или занесени от участниците в срок на адреса на  РИОСВ- Хасково.

Презентациите не трябва да са по-дълги от 30 слайда, а продължителността на видеоклипа не трябва да надвишава 10 мин. Творбите  следва да бъдат придружени с текст съдържащ заглавие на творбата, име на автора, възраст, училище, адрес, телефон и е-поща. 

Крайният срок за приемане на творбите е 4 април.

В седмицата преди Деня на Земята по традиция ще  бъде организирана  изложба с участващите в конкурса фотографии, а отличените презентации и видеоклипове ще бъдат публикувани в  сайта на РИОСВ.

Жури ще определени по 3 награди във всяка от двете категории, като победителите ще получат предметни награди и грамоти.

В конкурса могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали. Всеки от участниците може да представи до две свои творби, които не са участвали в други конкурси.

                                                                                                    

 

                                                                                                    

Адресът  за снимките е – РИОСВ- Хасково. ул. Добруджа”.-14, за  „Връзки с обществеността”.Своите презентации участниците следва да изпратят на е-адрес: pr_riosv_hs@abv.bg. На е-майл следва да бъдат изпратени и линковете към участващите в конкурса видеоклипове, качени на избран сървър за споделяне на файлове.  

   

                                                          

Хасково Новини
             
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване