02/11/14 15:56
(http://noresharski.com/)

ПП “България без ценз. Ура!”

Автор: Юрий Йорданов, Hastar.bg

Както казват добрите занаятчии – работим с материала на клиента! Предложеното на нашето внимание име на партията на плачещите “капиталисти” и нечовешкото съчувствие към “онеправданите” бе гръмко. Просто ентусиазмът на бившия “журналист” и “екстремността” на времето му устроиха клопка.

Страшно нещо са думите – изречеш ли ги, вече си в клопка – просто думите вече не са твои. Но в тях си ти, за което в мига на изричането човек дори е горд. Клопка! Журналистът е на 20 години, но журналистиката е друга професия, тя не е политически ПР. Иска се, както казват, ценз. Но не с диплома, а с интелект. Цензът на духа цензурира. А ако няма интелект – става наистина “безцензурно”.

За неразбралите – Моля, заповядайте, пример. Случайността ми помогна да “произведа” едно ново име на партията на всички “безцензурни”.

ПП “България без ценз. Ура!”

“Новото” име хармонира прекрасно на хармониращия с налудното ни време бивш журналист, а днес – политик. Николай Бареков, детето на майката телефонистка. Професия, която може да има само в Българския панаир днес.

Панаирът не е Пловдивски, национален е.

Да живее България без ценз! Ура!

Текстът е публикуван първо в блога на автора

The post ПП “България без ценз. Ура!” appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване