02/11/14 10:49
(http://www.hsnovini.com/)

Рекламират забележителности от Хасково и региона в международна туристическа борса

Туристически информационен център – Хасково ще участва за 5-ти пореден път на Международната туристическа борса “ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО”, която ще се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център, в София. По атрактивен начин ще бъдат представени забележителности от Хасково и региона, както и богатият културен календар на града. Посетителите на щанда на Хасково ще могат да се насладят на хубаво вино от тракийския регион.

В 31-то издание на “ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО” ще вземат участие Национални туристически организации, туроператори, общини, хотели, хотелско оборудване и др. фирми от България и от 20 страни от цял свят. Популярността на Борсата расте от година на година и доказателство за това са новите 40 участници от България и чужбина през 2014 г.

Изложбените щандове тази година са разположени в 3 зали на площ от 6000 кв.м.

Програмата на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014 е наситена и разнообразна. В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. В нея са включени също и демострации на местни обичаи и традиции, дегустации, атрактивни развлечения.

Официалното откриване на “ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО” е на 13 февруари 2014 в 10.00 ч., информират от ТИЦ-Хасково.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване