02/12/14 21:10
(http://www.klassa.bg/)

Бареков: АБВ е проект на ГЕРБ, а РБ са шепа лентяи

"АБВ-то на Георги Първанов е креатура и изцяло проект на ГЕРБ на Бойко Борисов, в Реформаторският блок са се събрали шепа лентяи", каза в Благоевград Николай Бареков, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Създателят на ПП "България без цензура" пристигна в Благоевград заедно със заместника си Росен Петров и Ангел Джамбазки от ВМРО за среща със симпатизантите си и учредяване на структура.

"АБВ са креатура и проект на ГЕРБ, удобни на ГЕРБ, Цветан Цветанов-40 срещи с депутата на ДПС, за Бойко Борисов тепърва ще излиза истината за неговите срещи. На Коледа аз бях в къщи със семейството си, Борисов е бил три часа с Бисер Миланов-Петното в дома си", каза Бареков. Според него само един криминален елемент може да падне до там, че да покани друг криминален елемент на гости в дома му.

"Помнете ми думата, Реформаторският блок, тази шепа лентяи, събрани там и финансирани от Касим Дал и Ердоган ще се разпаднат в най-скоро време защото социолозите им казват ясно, че няма да вкарат нито един евродепутат, а те за това се събраха-коалиция на оцеляването", подчерта Бареков.

"Днес стана ясно, че Цветанов е имал 40 срещи с Делян Пеевски в МВР. Има един политик, една мишка, която от вчера стана по-ниска от тревата. Цяло лято плащаше протестите в София, и изведнъж се оказа, че с Пеевски той бил приятел. Ще излезе истината и за срамната сделка на Борисов в предишната коалиция, която управляваше държавата 4 години. Тогава ГЕРБ излъга, че управляват сами с правителството на малцинството. Напротив - тогава имаше коалиция и тя се наричаше-ГЕРБ-ДПС", каза Бареков. Той попита какви срамни сделки е предлагал Борисов на ДПС. Според Бареков Първанов набутал собствената си партия в коалиция с ДПС.

100 000 евро ще струва на българския данъкоплатец Ивайло Калфин, според Бареков.

"Не бива да се мразим, аз съм събрал в себе си всичко и от левицата и от десницата", каза Росен Петров. Той каза, че е напуснал бТВ защото му омръзнало да бъде натискан и призова за акция "чисти ръце", за да се извадят всички истини, за това, което се случи с нашата страна.

"МВР бе стъпкано и унищожено, къде беше 25 години жандармерията, която сега тръгна по селата, тя бе превърната в патрулно-постова служба, която пазеше в будки пред посолствата", каза Петров по своята част. "Ние сме си сложили главата в торбата, Бог с нас и каквото сабя покаже и честта, майко юнашка. Да живее България", завърши бившият водещ..

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване