02/12/14 09:46
(http://www.klassa.bg/)

И програмният директор на Би Ти Ви напусна

Програмният директор на "Би Ти Ви Медия груп" Апостол Пенчев напусна поста си.

Освобождаването му е станало по взаимно съгласие. От медията за момента няма да коментират кой ще заеме мястото му, съобщава "Дневник".

Пенчев е част от вълната напускащи Би Ти Ви напоследък, която започна с Виктор Николаев и Ани Цолова и продължи с Миролюба Бенатова, Ани Салич и Вики Политова. Последваха я Люба Ризова и Виктория Бехар

Апостол Пенчев се присъединява към Би Ти Ви през март 2005 г. на позицията директор "Програма". След придобиването на Би Ти Ви от CME през 2010 г. той встъпва в длъжността директор "Телевизионни програми” на "Би Ти Ви Медия груп", като отговаря за резултатите на шестте ТВ канала в групата.

От средата на 2011 г. Пенчев е член на Управителния съвет на компанията.

Преди да се присъедини към Би Ти Ви той е работил като ръководител "Международни програми и планиране” в Нова телевизия и БНТ, както и като директор на дирекция "Филми” в БНТ.

Пенчев има опит и като филмов критик и е автор на редица публикации, посветени на филмовата индустрия. Той е завършил Университета за национално и световно стопанство в София с магистърска степен по икономика, специалност "Международни отношения”.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване