02/12/14 15:38
(http://www.hsnovini.com/)

На Св. Валентин откриват с празник металното сърце в Димитровград

Николина Георгиева, председател на Общински ученически парламент

Откриват за Св. Валентин най-новата атракция  в Димитровград – голямото метално сърце, монтирано на входа на парк „Марица”. Събитието ще се състои в петък, 14 февруари от 15:30 часа с общоградско честване.

Металното сърце е аналог на други творби по света, където хората могат да заключат своята любов и да се врекат в нея, сподели председателят на Общински ученически парламент Николина Георгиева. Сред организаторите на събитието са и общинската администрация и Детски и младежки център.

В честването могат да се включат всички влюбени двойки в Димитровград, без ограничение на възрастта. Те трябва да носят катинар, ключът от който могат да хвърлят в река Марица, тъй като според поверието той трябва да бъде пуснат с пожелание във водата.

За празникът на влюбените е организирана и томбола с награда вечеря за двама в местна пицария. Ще има много забавни игри, награди и изненади, обещават организаторите.

Хасково Новини

На празника в парк “Марица” влюбените двойки трябва да носят катинар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване