02/18/14 04:38
(http://www.klassa.bg/)

Бившата Първа дама на Франция съди сп. Closer

Доскорошната партньорка на френския президент Франсоа Оланд - Валери Трирвильор, е завела съдебен иск за 55 хил. евро срещу сп. Сloser, публикувало нейни снимки по бански.

В началото на февруари т.г. таблоидът публикува снимки на 48-годишната Трирвельор, отдъхваща по бикини на плажа на остров Мавриций. Фотосите разгневиха силно сина й Леонард Трирвельор, който написа по този повод в Туитър: "След преживените изпитания майка ми има право на почивка!".

През октомври 2012 г. списанието бе глобено за публикуване на снимки на Валери Трирвильор по бански. Тогавашната Първа дама на Франция бе щракната заедно с президента Оланд по време на почивката им на остров Форт в Средиземно море. Трирвильор заведе иск за 25 хил. евро срещу Closer, но загуби делото.

В края на януари т.г. Оланд и Трирвильор се разделиха. В основата на разрива помежду им отново бе сп. Closer, съобщило първо за романа на Оланд с 41-годишната актриса Жюли Гайе. Тайната президентска любовница заведе иск за 50 хил. евро срещу таблоида, докато Оланд не посмя да го стори.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване