02/20/14 13:40
(http://www.hsnovini.com/)

Обсъждат Общинския план за развитие на следващата сесия

 

Докладна записка за приемане на Общински план  за развитие на община Хасково за 2014-2020 г.  ще бъде обсъдена на следващото заседание на ОбС на 28 февруари.

 Общинският план определя средносрочни приоритети и цели за развитието на общината.

 Той съдържа анализ на икономическото и социалното развитие  на общината, целите и приоритетите за определен период. Финансова таблица обобщава необходимите ресурси за реализация на плана. Включени са още  индикаторите и необходимите действия за наблюдението и оценката на плана, както и актуализацията  му.

Планът за развитие съдържа описание на необходимите действия за прилагане принципа на партньорство и осигуряване на информация и публичност. Включена е и програма  за реализацията, чрез която се конкретизират проектите на неговото изпълнение, съответните финансови ресурси и звената за изпълнение на проектите.

На сесията на 28.02. ще бъде обсъдено и финансовото обезпечение от страна на администрацията  по проекта ” Изграждане на регионална система за управление на  отпадъците в регион Хасково” по ОП „Околна среда  2007-2013”.

 

 

 


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване