02/20/14 07:15
(http://www.klassa.bg/)

Ще бъде облачно, но топло

През следващото денонощие ще има разкъсана, средна и висока облачност. Преди обяд над западната половина от страната тя ще е предимно значителна, а до края на деня и над източните райони ще се увеличи, съобщиха от НИМХ.

Ще бъде без валежи. В Източна България и северно от планините ще продължи да духа до умерен югозападен вятър. В Дунавската равнина вятърът временно ще се ориентира от запад – до умерен и с него максималните температури по поречието на Дунав ще се повишат. Минималните ще са между 3° и 8°, а максималните предимно между 16° и 21°. В София минималната температура ще е около 5°, максималната около 17°.

Над планините облачността ще е разкъсана, предимно значителна над масивите от Западна България. Без валежи. Ще духа умерен западен, по най-високите части и силен югозападен вятър. По Черноморието облачността ще е разкъсана – предимно висока, до края на деня с тенденция да се увеличи. Ще духа до умерен югоизточен вятър.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване