03/09/14 09:43
(http://www.klassa.bg/)

Кметът на Торонто подвежда с лятното часово време

Скандално известният кмет на канадския град Торонто Роб Форд, който се опита да напомни на съгражданите си за лятното часово време, ги призова да отместят стрелките на часовниците си в грешната посока, съобщи Асошиейтед прес.

В официалния си микроблог в Туитър Форд препоръча в неделя вечерта да се върне времето с един час назад, докато при прехода към лятното часово време часовникът трябва да бъде настроен напред.

Грешката на градоначалника предизвика серия от подигравки. Неговата бележка по-късно беше изтеглена и заменена с правилната. Все още не е ясно дали написаното е лично от Форд, или от негови представители.

В последно време Роб Форд често е в центъра на вниманието на медиите заради многобройните скандали, в които редовно се забърква. Така, в края на януари бившият приятел на сестрата му го даде под съд за това, че е бил "непряко" замесен в побоя над него през 2012 г., за да бъде разубеден да разкрие публично проблемите му със злоупотребата на алкохол и наркотици.  По онова време тези проблеми на кмета все още не бяха публично известни. Той призна за тях през ноември, след като дълго преди това бе отричал, че е употребявал канабис.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване