03/10/14 07:30
(http://www.hsnovini.com/)

3 см е снежната покривка в областта, няма затворени пътища

3 сантиметра е снежната покривка в областта. Най-много сняг вали в Хасково, Тополовград и Харманли, отчетоха за Хасково Новини от Областно пътно управление. През последните часове дежурния екип е получил сигнал за непочистен пътен участък Хасково – Симеоновград.

Специализирани машини на Областно пътно управление вече почистват засегнати от снега райони. Няма затворени участъци от републиканската пътна мрежа. Не са въведени и ограничения на движението.

Пътната настилка в региона е мокра. От Областно пътно управление приканват шофьорите да бъдат внимателни.

Снежната покривка в областния град е 3 – 4 сантиметра, по данни на метеорологичната обсерватория. Снегопочистващи машини са в готовност да излязат при нужда. Приоритетно ще се почистват основните булеваррди и улици, информираха от общината.

Нормална е пътната обстановка в Димитровград. В готовност са да излязат да почистват специалицираните машини при нужда. Снегът е мокър, към момента снеговалежът в Димитровград е спрял, информира зам.-кметът на общината Светослав Стойков. Спокойна е ситуацията и в останалите населени места в общината, отчете той.

Димитър Димитров
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване