03/11/14 09:53
(http://www.hsnovini.com/)

Социалните подпомагат най – бедните с 30 лв.

Йозджан Мехмед - директор на дирекция „Социално подпомагане”

Йозджан Мехмед – директор на дирекция „Социално подпомагане”

Финансовата подкрепа в размер на 30 лева ще се предоставя еднократно по постоянен адрес на следните групи, без да е необходимо те да подават молби: лица и семейства, получили целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2013/2014 г.; лица и семейства, които са подали молба-декларация за отпускане на целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2013/2014 г., на които е издадена заповед за отказ поради по-висок от диференцирания минимален доход за отопление със сума по-малка или равна на 10 лeва; лица и семейства, които са подали молба-декларация за отпускане на целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2013/2014 г., на които е издадена заповед за отказ поради непълна 6-месечна регистрация в дирекция “Бюро по труда” към 1 ноември 2013 г. и към момента продължават да са регистрирани.

До 31 март 2014 г. в дирекция „Социално подпомагане” ще приемат молби от лица и семейства.   В молба-декларацията се декларира доходът за 6 последователни месеца в периода от 1 януари до 30 -ти септември 2013 г., въз основа на който се определя средномесечният доход на лицето и семейството, информира началникът  на “Социално подпомагане” Йозджан Мехмед.

 

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване