03/12/14 12:26
(http://www.hsnovini.com/)

Заместник-кметът на Димитровград Росен Кузев напуска общината

Заместник-кметът на Димитровград Росен Кузев напуска общината, обяви на пресконференция днес кметът Иво Димов, който е приел този понеделник депозираната от заместникът му оставка.

“Посочените причини са лични и нямаше как да не уважа искането на Кузев. От идната седмица той ще оваканти поста, като ще се налага да търсим достоен заместник”, коментира градоначалникът.

“Причините ми са лични, искам да си почина и да насоча усилията си към консултантската дейност при разработването на проекти. В момента е време, в което няма предстоящи проекти, тъй като новия програмен период не е отворен. Няма да се откъсвам напълно от общината, ще помагам при всеки удобен момент”, сподели зам. кметът.

Негов ресор бяха европейските проекти, по които общината работи. Кузев бе зам. кмет на в продължение на 8 години. Работил е и на поста зам. областен управител на Хасково, оглавявал е и Бюрото по труда в Димитровград.

Димитър Димитров

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване