03/14/14 12:21
(http://www.klassa.bg/)

Награди „Татко на годината 2013”

            Отец Иван и Емо Анчев – татковци на 2013 Синът на Мишо Белчев помага на редник Булиев. Синът на Михаил и Кристина Белчеви – Константин пяа на церемонията по връчване на наградите „Татко на годината 2013” Отец Иван и актьорът Николай Николаев – Бате Николай, Емил Анчев и Валентин Иванов получиха наградата „Татко на годината” - 2013 на пищна церемония в Мраморното фоайе на Софийската филхармония. Наградата на бате Николай бе връчена от директора на Софийска филхармония Явор Димитров Носителите на наградата „Татко на годината” са мъже, които са направили нещо наистина изключително Валентин Иванов от русенското село Иваново, който гледа напълно сам шестте си деца. 
 
             Специална награда получи бизнесменът Алекс Врабчев, който е помогнал на много болни деца .Отец Иван, както е известно, е поел грижите за много деца, а Бате Николай от години помага на деца от домове за сираци и е основал клиниката по смехотерапия в „Пирогов. Певецът Емил Анчев е отличен за участието си в много благотворителни концерти, той е и двигателят за създаване на песента „Смели сърца”, посветена на децата с тежки заболявания. Младият певец Константин Белчев се включи в церемонията, като изпя страхотни песни в компанията на китариста Евгени Желязков. Група „Мадейра” също зарадва гостите с музикален подарък. Наградените татковци получиха картини от известния художник Иван Яхнаджиев, и подаръци от Дипломат Корпорейшън, с които работата в домакинството е много по-лесна. 
 
            По време на церемонията бе организирана благотворителна томбола, на която бяха събрани средства за подпомагане на забравения от всички Цветан Булиев,известен като редник Булиев, който бе напомпан преди 22 години с компресор в казармата. Булиев е със 100 процента инвалидност и състоянието му се влошава все повече Гостите, се насладиха на разкошен кетъринг от верига ресторанти „Петлето”. Победителите в благотворителната томболата получиха подаръци от Леопард Трейдинг, клуб „Ревю”, магазин Лайфспорт, бутик Емили, Дипломат Корпорейшън, картини от художничките Роза Енгибарова и Елка Божинова. 
 
Медиини партньори: eCasting.bg
 
снимки АНТОН МАРКОВ

Източник: http://ecasting.bg/-news-194
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване