03/14/14 21:10
(http://www.klassa.bg/)

Пластична хирургия в кутийка пробваха бюти журналисти

Силно съм впечатлена, призна Божана Филипова, след като няколко минутки пръстите на д-р Ангел Енчев въздействаха върху лицето и. Кожата на красивата тв водеща буквално засия, благодарение не на хирургична намеса, а на Insta Lift Serum – пластична хирургия в кутийка, с която се постига мигновен и дълготраен  лифтинг ефект. Серумът е част от 9-те продукта, които д-р Ангел Енчев, заедно с чаровната си половинка Теди Велинова, представи само пред бюти редактори и журналисти от водещи издания снощи. Корифеят на естетичната промяна този път измени на правилото си и не покани нито една от родните звезди, за да няма обидени.

Д-р Ангел Енчев е свикнал да бъде пионер, коментираха представителите на медиите. Сега той е първият български пластичен хирург със собствена марка козметична серия - „Simetria“. Първата българска специализирана козметика за ползване след пластична операция е съвместна разработка с американска лаборатория, водеща в сферата  на продукти, свързани с постоперативните грижи след естетични корекции, стана ясно на снощното представяне.

Редактори и журналисти любознателно разпитаха лекаря за всеки отделен продукт. С интерес пробваха геловете, серумите и кремовете. Най-голям интерес предизвика силиконовия гел за белези и серума за лифтинг ефект. Удиви ги и уникалната комбинация от Арника Монтана и витамин К, която спомага за намаляване на отоци, зачервявания и синини. Сред фаворитите бе и иновативният серум, който запазва младежкия вид и подобрява еластичността на кожата. Специалният лабораторно разработен продукт съхранява и защитава кожните стволови клетки чрез растителни такива. Серумът е липозимен и е извлек от стволови клетки на рядък сорт швейцарска ябълка, отглеждана по специална технология.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване