03/19/14 15:25
(http://noresharski.com/)

Малинов от Лясковец

Автор: Полина Паунова

Господин Малинов, Кримската война е една. За да разберете по-лесно пуснете в Google (този продукт на „цивилизационния враг“ на България) „Восточная война“. И прочетете.

Може да се допитате и до вашия лидер – Сергей Димитриевич Станишев. Местен е, така да се каже.

Но сега по същество. Господин Малинов, напуснете парламента. След това станете охрана на Руското посолство, вардете от набези паметника на Съветската армия или в тандем със Светлана Шаренкова пазете партизаните пред централата на БСП. Не ме интересува. Просто от позицията на български депутат, ще ви замоля да не говорите глупости. В качеството си на частно лице – правете каквото желаете. В качеството си на законодател, вие сте вреден.

Не, няма да ви обвинявам в национална измяна, защото вие не можете да схванете това. Вие сте от онази особена порода хора, които разбират нацията ни като част от СССР. Мозъкът ви не може да проумее, че това не е така.

Сам по себе си, вие не ме интересувате. Дълбоко сте ми безразличен. Но понеже честитите „победата в Третата Кримска война на всички православни християни“, искам да ви питам: в какво семейство сте отраснал, господин Малинов? Като един истински русофил-социалист преди 89-та година не смятахте ли, че християнството е упадъчна практика, че е опиум за народа? И след 10-ти ноември ли взехте най-дебелата свещ в църквата, за да нравоучителствате на християнска темата?

Какво разбирате от религия, другарю Малинов, и като се кичите с православни нрави, защо наричате опонентите си „псета“?

Знаете ли на какво напомняте вие, и подобните „православни християни“, добили религиозност след 1989-а година? На Петко от Лясковец. На лудия с пушката, който може да пръсне черепа на държавата, в показна операция.

Вие сте Петко. Дълбоко увреден, незначителен местен луд, който заради откровеното малоумие на държавата, успява да пръсне мозъка на спецполицай. Разбира се, кадрите ще са заснети от ТВ7.

Знаете ли, господин Малинов, защо операцията в Лясковец причини смъртта на един полицай и причини раняването на още трима? Защото МВР си е завело екип на ТВ7 да снима героизма им. И са подценили ситуацията.

Знаете ли, господин Малинов, защо тая KLETA MAJKA BALGARIQ, винаги ще бъде винаги в незавидното положение на бавноразвиващото се дете на модерността? Именно заради такива като вас. Петковци от Лясковец. И заради неблагоразумието на някой недооценил ситуацията „държавник“, който е вкарал в Народното събрание „луд с пушка“.

Напуснете парламента и станете охрана на паметника на Съветската армия, честно…

Текстът е публикувано първо в блога на авторката „SYSTEM OF ERRORS“

The post Малинов от Лясковец appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване