03/24/14 20:00
(http://www.klassa.bg/)

CLAYDERMAN ПОБЪРКА ПИАНО БАР В СОФИЯ

След невероятния си концерт във Велико Търново в навечерието на празника на града, на 21 март, световният пианист RICHARD CLAYDERMAN заминал за София, за да отпразнува последното си участие за този месец. Екзалтиран от препълнената зала и страхотната публика, CLAYDERMAN взривил с настроение пиано бар „Изток“. Неочакваното посещение на великата легенда в бара направо подлудило посетителите. CLAYDERMAN превзел пианото за почти час и изсвирил разтопяващи балади, мелодии на световноизвестни джаз пиеси и вечни класики. Единственото условие било да има купа с лед и парченца лимон до него, за да охлажда от време на време ръцете си. Пиано бар „Изток“ е избран от CLAYDERMAN като най-стария пиано бар в столицата и заради автентичния роял, на който свирят младите таланти на България. Самият пианист споделил, че така не се е забавлявал от години и че българите са страхотни веселяци. Към 4 часа сутринта звездата поела отново към Велико Търново, а след това към Румъния. Въпреки нежеланието да си тръгва толкова скоро от България и най-вече от Търново, RICHARD CLAYDERMAN е очакван с нетърпение и в цяла Франция, където има участия и работа по новия си проект.

Незабравим концерт и незабравимо афтър парти в пиано бар „Изток“. RICHARD CLAYDERMAN остави един топъл и сърдечен спомен в сърцата на търновци, а неочаквано и на столичани.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване