03/26/14 21:50
(http://www.klassa.bg/)

ИНЖ. ИВАН ИВАНОВ БЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БАВ

Инж. Иван Иванов беше единодушно преизбран за председател на Българската асоциация по водите (БАВ), за втори мандат. Членовете на организацията казаха своята дума на Общо отчетно-изборно събрание в сградата на Университета по архитектура, строителство и геодезия. За зам.-председатели бяха посочени инж. Благой Козарев, генерален директор на „Райкомерс конструкшън“ ЕАД, доц. Борислав Великов от Аквахим АД, инж. Георги Владов, управител на ВиК-Видин и проф. Петър Калинков от катедра Водоснабдяване, канализация и пречистване на води в УАСГ.

Освен шеф на Организацията, инж. Иванов е изпълнителен директор на неправителственото Сдружение „Индустриален клъстер подземна инфраструктура”. Представител е на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) и на Европейския център на работодателите и предприятията, предоставящи обществени услуги (CEEP) в Ръководния комитет на Европейското партньорство за иновации в областта на водите (EIP Water) към Европейската комисия. Член е на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги (EUREAU), на тематичната група за разработване на Оперативна програма „Околна среда” за програмен период 2014-2020 г. и е част от Комитета за наблюдение на ОПОС 2007-2013. Активен участник е в работната група, която обсъжда Стратегията за управление и развитие на водоснабдяването и канализацията в Република България. Инициатор е на първата работна среща в страната, посветена на иновациите във воден сектор у нас.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване