03/26/14 17:13
(http://radiomilena.com/)

Призив към поморийци за протест!

Инициативен комитет подкрепен от

Национална асоциация „Българско Черноморие”

 Уважаеми съграждани,

Групичка, наричаща себе си еколози, от близо десет години чрез призива:”Да опазим природата!” завзе Поморийското езеро и присвоява нашите земи. Улисани в нашите ангажименти не забелязахме как тази групичка придоби огромна финансова мощ, чрез европари, платени от нашите джобове,  и диктува на няколко вече правителства закони свързани с екологията, така че да са в тяхна полза и в ущърб на нас, живеещите по Черноморието. Ние, поморийци като граждани с достойнство и разум наистина опазихме природата като казахме: „Не на петролопровода Бургас – Алексанропулис!” с успешно проведения референдум.

Нека в неделя – 30.03.2014г., да покажем на България, че сме наследници на вековна история и можем да защитим собствените си земи, солници, имущество и Поморийското езеро от набезите на „зелените” нашественици.

Този, който се чувства горд и достоен помориец в неделя – 30.03.2014г., в 13:00 часа да излезе на КПП Поморие (изхода за Слънчев бряг) за символично блокиране на пътя Бургас-Варна.

Нека кажем:”СТОП НА ЗЕЛЕНИЯ РЕКЕТ!” ;

„ВЕДНАГА ОБЩО УСТРОЙСТВЕН ПЛАН!”;

„ПОМОРИЙЦИ МОГАТ ДА СИ ОПАЗЯТ ПРИРОДАТА САМИ!”.

 

За контакти:

Тодор Георгиев – 0886833393

Димитър Канариев – 0887709096

Публикувана на 03/26/14 17:13 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/Dq7BHwmwHFU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване