04/02/14 18:10
(http://www.klassa.bg/)

Концерт-промоция на група МОНОЛИТ

          На 3-ти април, от 21:00 часа, една от най-популярните рок групи у нас, ще представи концерт-промоция на новото DVD "Monolith live at Sofia live club". Клубът ще се превърне в арена на емоциите и ще събере на една сцена банда рокаджии и техните приятели.
          МОНОЛИТ е една от най-легендарните рок групи у нас. Създадена през далечната 1983-та, групата е известна с редица хитове от 90-те години на миналия век. Парчетата "Хулиган", "Здравей"," Весело беше на моето погребение" са оглавявали радио и телевизионни класации неведнъж. Те са малка част от песните, с които емблематичните рокендрол-хулигани ще останат в историята на българския рок. 
Многократни номинации за албум на годината и най-добър рок певец са сред медийните постижения на рокаджиите. През новото хилядолетие МОНОЛИТ издава три албума. Най-новото за почитателите на култовата рок банда е издаването на новото им DVD "Monolith live at Sofia live club, което съдържа  20 емблематични парчета изпълнени в концертен вариант в едноименния SOFIA LIVE CLUB.
През годините МОНОЛИТ винаги е била съпричастна към благотворителни и хуманни каузи в страната, заедно с успешната си творческа дейност. През 1999 година бандата е поканена да подгрее публиката за шоуто на легендарните BLUES BROTHERS BAND на блус фестивала "Rothmans Blues".
            Музикантите стоящи зад всичко, което си заслужава да чуете и видите в четвъртък, са Тони Чембъра (вокал,акустична китара), Павел Васев (китари), Емерих Амбил (бас) и Калоян Христов (барабани). 
 
Входът за вечера ще бъде 10 лева на място в клуба!
 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване