04/08/14 20:30
(http://www.klassa.bg/)

Народното събрание ще бъде домакин на кръгла маса „Национална програма за превенция на фрактури при остеопороза”.

 Народното събрание ще бъде домакин на кръгла маса „Национална програма за превенция на фрактури при остеопороза”. Форумът, който е под патронажа на председателя на парламентарната Комисия по здравеопазването Нигяр Джафер, ще бъде открит на 10 април 2014 г. в 14.30 часа в зала „Изток” на Народното събрание.
 
Целта на кръглата маса, която е организирана по инициатива на Българското медицинско дружество по остеопороза и остеоартроза (БМДОО), е да се обсъдят добрите стандарти, възможностите и посоките за подобряване на лечението на остеопороза в България.
 
Сред лекторите на форума ще бъдат председателят на Българското медицинско дружество по остеопороза и остеоартроза (БМДОО) проф. Златимир Коларов, президентът на българското представителство на Международното общество за фармакоикономически проучвания и анализи (ISPOR) проф. Генка Петрова, както и ендокринолозите от УМБАЛ „Александровска“Наталия Темелкова и Пламен Попиванов.
 
На кръглата маса са поканени представители на държавни институции, на съсловните организации в сферата на здравеопазването, на професионалните и пациентските организации, медицински специалисти и експерти.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване