04/08/14 06:46
(http://noresharski.com/)

Улицата на Пеевски в Симеоново е била неправомерно затворена, разкри „Медиапул“

Уличните знаци на улица „Иван Богданов“ в столичния квартал „Симеоново“, познати от разследването на бТВ и noresharski.com за имотите на депутата Делян Пеевски, са били неправомерно поставени. „Очевидно някой от живеещите на улицата е решил и си поставил знак, без знанието на общината, ние обаче не знаем кой е той и затова няма как да го намерим“, така обяснява пред mediapool.bg началникът на отдела Петър Несторов ситуацията с имот, собственост на „Балканска медийна компания“ в квартал „Симеоново“ в столицата, който бе обрамчен от „фалшиви“ пътни знаци. Фирмата е собственост на майката на Делян Пеевски, Ирена Кръстева.

Столична община е поправила преди седмица знаците с верните (според проекта за маркировка, одобрен от общината) след като главния прокурор Сотир Цацаров обяви наскоро пред медиите, че след сигнала на „Протестна мрежа“ се прави пълна проверка на депутата Делян Пеевски, банкера Цветан Василев и политика Николай Бареков, „включително и знаците около къщите им“.

Цялата статия на mediapool.bg можете да прочетете тук.

 

The post Улицата на Пеевски в Симеоново е била неправомерно затворена, разкри „Медиапул“ appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване