04/10/14 10:43
(http://noresharski.com/)

Протестна мрежа: Делян Пеевски е нашата номинация за еврокомисар!

Обръщение от Протестна мрежа

Уважаеми съграждани, скъпи сънародници,

След ден 300 от първата ни съвместна среща по повод на номинацията на многоуважавания Делян Пеевски за председател на ДАНС, погрешно наречена от някои олигархически кръгове и техните медии „протест“, е време да кажем цялата истина:

1. Ние не протестирахме срещу това г-н Пеевски да стане шеф на ДАНС, а бяхме против това, един успял мъж на 33 години да бъде ограничен само до председателския пост в една държавна агенция;

2. Ние искахме оставката на този парламент и правителство, не защото те по абсолютно непрозрачен и арогантен начин номинираха г-н Пеевски за въпросната длъжност, а защото в продължение на 300 дни никой от тях не иска да отговори на въпроса „Кой?“, кой се опита да подреже крилата на този своеобразен „български сокол“;

Днес, уважаеми сънародници, ние поставяме всичко на правилните места и номинираме г-н Делян Пеевски, не просто за кандидат за евродепутат – пост, който отново е далеч под неговия потенциал, а за еврокомисар!

Считаме, че кандидатурата му напълно отговаря на изискванията за този висок пост, а и само по този начин Обединена Европа ще разбере в пълна степен причините за нашите летни тревоги и неволи, които скоро ще бъдат и техни!

Нещо повече. Считаме че в лицето на г-н Пеевски функциите на еврокомисари по медиите, медийни регулации и телекомуникации; правосъдие и обществен ред и разширяване на ЕС могат да бъдат спокойно съчетани, защото Кой, повтаряме Кой друг политик и общественик в днешна Европа съчетава в себе си дълбоки познания по правната материя, медии и телекомуникации и Кой, Кой друг политик в Европа има способността да се разширява така успешно – професионално, интелектуално, материално, политически и даже физически?

В тази връзка, а и с ясното съзнание, че г-н Пеевски ще свърши всичката тази работа с познатата ни пълнота и едромащабност, освен всичко това предлагаме на СОС да преименува бул. „Брюксел“, на бул. „Делян Еврокомисарски“, а площад „Независимост“ на „ЕвроПеевски“, защото великите водачи и генерали още от древни времена са получавали като прозвище и фамилия имената на най-известните им победи!

Номинирайки и приветствайки бъдещия еврокомисар, ние приканваме всички да се обединим под един общ лозунг:

„КОЙ ще превърне Обединена Европа в днешна България!”

The post Протестна мрежа: Делян Пеевски е нашата номинация за еврокомисар! appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване