04/12/14 22:06
(http://www.klassa.bg/)

Миролюба Бенатова представя: Петър Стоянов-Сумиста

 „Това е най-трудно полученото интервю като разрешение от съдилища, държавна администрация", разказа в предаването „ДИКOFF” по Нова ТВ Миролюба Бенатова.

"Оказа се, че не е ясно кое съдилище трябва да даде разрешение, за да отидем във Варненския затвор. Накрая Върховният касационен принуди Варненския апелативен да се подпише, че имаме право да влезем и да вземем това интервю. Не е ясно, защо държавата се притеснява от този разговор”, казва Бенатова.

Пред журналистката Петър Стоянов-Сумиста заявява, че е осъден по показанията на един свидетел, „който чул от двама умрели”. Става въпрос за двете момчета, за които се твърди, че са биячите на групата.

„Те са починали. Обаче преди да починат, те си споделили с този човек и това е, други доказателства няма”, заявява Петър Стоянов.

Относно контактите си с политиците, Петър Стоянов заявява, че е имал добри отношения и с Борисов, и с Цветанов, и с други политици. „Работил съм в парламента като съветник и контактите ми с тях ежедневно са формирали в мен някакво мнение”, заявява Стоянов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване