04/13/14 10:51
(http://radiomilena.com/)

Поморие се сбогува с 8-годишната Алекс

Черен е неделният ден за Поморие Десетки хора дойдоха на поморийските гробища, за да изпратят 8-годишното дете и да поднесат съболезнованията си на семейството.

Атанаска Георгиева е удушила с найлонов плик 8-годишната Александра от Поморие заради обидна реплика. Това признала обвинената за убийството на момиченцето след разпити в полицията. Атанаска разказала, че повикала детето, за да си поговорят. Алекс направила коментар , който я обидил, и тя посегнала на момиченцето. Преди това задържаната лъгала, че детето е отвлечено от непознати за откуп.„24 часа” цитира специалистите от МВР, че патологичен пристъп на завист е отприщил у 39-годишната Атанаска Георгиева деструктивните емоции, довели до убийството на комшийското дете. Атанаска, която живеела на квартира точно над апартамента на семейството на Александра, завлякла трупчето на 8-годишното дете и го скрила под леглото си. От МВР са категорични, че обаждането за откуп е било само за отвличане на вниманието на органите, защото по същото време Александра вече е била удушена с найлонов плик

Грамофона пише, че майката на детето Евелина Тодорова, за една година е преживяла загуби на трима близки хора, смъртта на детето й е четвъртият по ред и най-тежък удар. Майката на Алекс първо загубила баща си, загинал при катастрофа, след това тумор в главата отнесъл майка й, а после починала и баба й по майчина линия, която живеела в Петербург.

Евелина научи за трагичната развръзка с изчезването на дъщеричката си почти денонощие по-късно, малко преди ковчегът с тялото на детето да бъде докаран в Поморие от патоанатомията.

 

Публикувана на 04/13/14 10:51 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/oebcaAeT9Ls/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване