04/26/14 08:42
(http://www.klassa.bg/)

Уроци по стил от херцогинята на Кембридж

 Катрин - херцогинята на  Кембридж, винаги е на високи токчета – независимо дали отива на великденска меса, играе крикет, сади дърво или приема поздравления на плажа. Поне така я видяха поданиците на Нейно Величество Елизабет Втора и останалият свят през двете седмици, в които някогашната Кейт Мидълтън и настояща аристократична особа бе на обиколка из Нова Зеландия и Австралия. Заедно с двамата си принцове – съпруга Уилям и сина Джордж, Кейт беше главният участник в дефиле, което уж беше от политически характер, но се превърна в триумф на стила и зададе собствени тенденции в модата. Кейт изневери на токовете си единствено по време на мач по ръгби в Нова Зеландия, когато се появи с спортен панталон и гуменки на стадиона в Дънедин. Но дори и така облечена, пак беше символ на елегантност.

 

Извън минутите за спорт, гардеробът на херцогинята показваше по-голяма зрялост и носеше значително по-кралски оттенъци, отбелязаха модните  познавачи. В него не бяха пестени цветовете, които понякога бяха дръзки, почти сигнални. Всичко това показва пораснала увереност в собствената елегантност на съпругата на принц Уилям. Тя е  символ на новото лице на младата генерация в британската  монархия и модел за подражание на всички жени по света.

 

Силно  впечатление направи минималистичната връхна дреха на Александър Маккуин, издържана в сиво и с добре структурирани рамене. Тя бе  съчетана с шапка, подходяща за великденската служба в неделя. Сп. “Грация” констатира, че австралийският гардероб на  херцогинята на  Кембридж още веднъж е демонстрирал кралски шик, затвърждавайки лустрото на нейния по-зрял имидж. Понякога изборът на съпругата на принц Уилям беше доста  смел. Като

 

вталената рокля в яркожълто

 

дело на Роксанда Илинчич.

 

Принц Уилям се притеснявал с нея съпругата му да „не заприлича на банан”. Но фешън познавачите останаха във възторг  от избора й. Този цвят е предпочитан и от самата Ели-забет  Втора, отбеляза сп.  „Харпърс ба-зар”. Той е най-добрият избор, за да изпъкнеш елегантно и да не се слееш с останалите!

 

8-месечният принц Джо-рдж също зададе тон в облеклото. Синьото гащеризонче, с което попълзя заедно с други деца, веднага стана “бестселър”, въпреки цената си от 75 британски лири.

 

„Изглежда, малкият принц е наследил таланта на майка си да очертава тенденции. Всичко, което облече, след това се продава като топъл хляб”, заяви директорът на специализирания сайт за детско облекло My1stYears.com Даниъл Прайс.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване