04/27/14 20:21
(http://radiomilena.com/)

Ахелойци не искат пасарелка, а околовръстен път /видео/

Жителите на Ахелой не желаят да се изгражда пешеходен мост /пасарелка/по най-натоварената главната улица на града, стана ясно по време на общественото обсъждане. При представянето на проекта от кмета на община Поморие Иван Алексиев присъстващите в залата на читалището не се съгласиха с идейния проект и настояваха единственият светофар да продължи да функционира. По време на дебатите се намеси и областният управител Павел Маринов, който изрази единното си становище с кмета на Поморие, относно големия трафик. Ахелойци настояват час по-скоро да се предприемат спешни действия от страна на държавата за изграждането на околовръстния път.

С цел да се облекчи трафика на моторни превозни средства прието бе предложението за разширение на пътно кръстовище между улиците „Цар Симеон” и „Слънчев бряг”. На главната улица ще бъде изградено още едно платно, за да може отбиващите превозни средства да не създават големи задръствания.

Това не е решение на проблема и ние го знаем, но все пак е нещо по-добро, заяви Павел Маринов.

 

Видеозапис от общественото обсъждане може да гледате тук.

DSC01877

 

DSC01874

DSC01870

DSC01884

Публикувана на 04/27/14 20:21 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/kU1ujFrRLTA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване