04/28/14 12:11
(http://www.klassa.bg/)

ДСА и ДФК ,,Том и Джери’’ провеждат най-големия Детски Спортен Празник

  ДСА и ДФК ,, Том и Джери’’ ще проведат  най-големия Детски Спортен Празник, Концерт, Изложба  и  Футболен Турнир  ’’Том и Джери’’  2014 година.
Детски спортен празник, турнир, концерт и изложба „Том и Джери” 2014г. ще се проведе за четвърта поредна година с подкрепата на Министерство на Младежта и Спорта, Българска Асоциация Спорт за Всички и  под патронажа на  Столична Община,  Българският футболен съюз  и Българска Спортна Академия.
 Събитието ще се проведе в четири дни, в зависимост от различните възрастови групи, като в него ще вземат участие деца от 3 до 14 годишна възраст от цялата страна.
Ще бъдат представени: Футболен турнир,  художествена гимнастика, мажоретни, народни и спортни танци, йога, гимнастика, приложни и изобразителни изкуства и актьорско майсторство.
Партньори на събитието ще бъдат едни от най- големите фирми в България, които ще спомогнат събитието и ще предоставят различни награди:
,,World Class Fitness & Spa’’- Комплексът  е уникален и единствен по броя на предлаганите възможности за възстановяване, релакс и поддържане, ,,Sevex Pharma’’ - Българска фармацевтична маркетингова компания, която си  партнира с някои от водещите европейски фармацевтични производители, ,,Кредихелп’’- една от най-големите компании за бързо кредитиране, тя е на пазара от 2010 година и е специализирана в отпускането на кредити до минути, Карамелени вафли "Нелис",  ‘’Party House-bg.’’-  карнавални костюми под наем,  ,,Green Life’’ Банско- апарт хотел  с доказано качество, ,,ХЕЛП.БГ’’- фондация, ,,CSR Bulgaria’,  ,,MAX CLEAN’’ - Химическо чистене, Развъдник  ,,Шолин Викрис’’  и   ,,www.you.com’’ – оптимизация на уеб сайтове.

Медиийни Партньори Newsmaker.bgKlassa.bgeCasting.bg, Националният Кастинг

                               ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

Празникът започва с официално откриване, под мотото  “Здравото дете e активно и щастливо дете'', всеки ден с много от най- популярните спортни личности в България.

Ще има официално награждаване и връчване на медали, купи, грамоти за отличие и награди от нашите партньори.

Събитието ще бъде озвучено като ще има водещ, гост изпълнители, лекар и охрана и много изненади за големи и малки.

На 17, 18, 24 и 25.05.2014 година  в 09.30 часа за официалните откривания на събитието в зала „Сиконко”.

•        17  и 18 май - между училищата
•        24  и 25 май - между детските градини

-Включена игра с публиката

 В спортният календар на Българска асоциация “Спорт за всички” се формира ежегодно от традиционни програми, които са придобили популярност и се провеждат всяка година в цялата страна, като: Международния ден на предизвикателството, Международния ден на интензивното ходене, Зимното предизвикателство и Детски спортен празник, турнир, концерт и изложба „Том и Джери” 2014г.
В  празника  ще  участват и  деца от домове за сираци, връстници  на обучаващите се в детска академия  ’’Том и Джери’’.

Източник:http://ecasting.bg/-news-206
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване