04/30/14 08:00
(http://www.klassa.bg/)

Реформаторският блок се обяви за единствената алтернатива на случващото се в страната

 Реформаторският блок (РБ) е единен и е единствената алтернатива на това, което се случва в момента в България. Това каза лидерът на СДС Божидар Лукарски при откриването на изборната кампания на Реформаторския блок днес в столицата.

Реформаторите откриха кампанията си за изборите за Европарламент с концерт на група "Фондацията", който се състоя в градината пред Народния театър "Иван Вазов".

Реформаторският блок е единственият евроизбор за България, каза Лукарски и добави, че депутатите, които ще изпратят в Европа, ще са единствените, които ще защитават европейското бъдеще на България.

Водачът на листата Меглена Кунева посочи, че водещи за тях са опитът, солидарността и бъдещето. Светослав Малинов каза, че представляват най-силните европейски идеи в България.

Участваме в тези избори, за да остане Европа в България и България в Европа, добави той.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев посочи, че техният избор е "първи челен коловоз на европейската политика". По думите му днес българите са изправени пред решителен избор, който залага бъдещето на страната. Той призова хората да не се отказват от правото си на избор и да гласуват.

Корман Исмаилов (Народна партия "Свобода и достойнство") каза, че са се събрали, за да се изправят срещу лъжата, двуличието, дългите ръце на корупцията и мафията. Исмаилов обяви, че кандидатите на РБ за евродепутати нямат страх, заложили са имената си и ще отстоят тази битка, от която зависи по-доброто бъдеще на страната ни.

По-рано водачът на листата на реформаторите Меглена Кунева се срещна с кандидата на Европейската народна партия за председател на Европейската комисия Жан Клод Юнкер.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване